Office Iroda
A recepciók fölötti látványos mennyezetkialakítás ízelítőt kínál az épületen belül található rejtett, gondozott kertekből.

First impressions count when you walk from the street into striking reception spaces. The quality of the finishes and fittings reflect the aspirations of occupiers, looking to demonstrate their progressive ambitions.

Each entrance has a unique and very distinctive character. From the historic entrance off Petnehazy utca, it reveals the distinctive reception features familiar with all three. However, to its right is a bustling juice bar, surrounded by water on three sides, with the recognisable signature gardens behind.

The principle entrance in to the brand new phase, continues the attention to detail seen within its sibling spaces. However, a tantalising glimpse beyond, reveals the gardens, accessible only to a privileged few.

Set between both of these is a reception with direct access to the very core of this development. Here, more than the others, the beating heart of a unique community is most apparent.

Az utcáról belépve azonnal magával ragad a recepciók nagyvonalú eleganciája. Az épület kialakításakor felhasznált anyagok minősége a jövőbeni bérlők modern szemléletét, céltudatos gondolkodásmódját tükrözi.

Minden bejárat markáns és egyedi karakterű. A Petneházy utca felőli bejáratnál mindháromból ízelítőt kapunk. A jobbján található juice bárt három oldalról víz veszi körül, mögötte pedig felsejlenek az épületegyüttes jellegzetes belső kertjei.

A legújabb épület főbejáratának minden vonása ugyanazt a részletek iránti igényességet tükrözi, amely a komplexum többi részére is jellemző. Egyúttal bepillantást enged a belső kertekbe, ahová csak az itt dolgozók léphetnek be.

A két bejárat közötti recepció közvetlen összeköttetésben áll az épület középpontjával, ahol a leginkább érzékelhető a Centerpoint különleges közösségteremtő energiája.

A prominent feature ceiling above all receptions eludes to the secret landscaped gardens hidden within. A hangulatot meghatározza a dekoratív előcsarnok barátságos légköre.

A light-filled hall and destination where people can connect and collaborate.

 

The central reception reveals the unifying component of each phase. This is where community is born and collaboration seamlessly flourishes.

 

Flanked by two beautifully landscaped gardens, this central ‘avenue’, is filled with natural daylight. Behind this double height glazing, is a flexible space that can accommodate conference facilities, breakout zones and a communal coffee shop with al fresco seating that spills out in to the garden spaces beyond.

 

This is where lifestyle and workstyle co-exist.

A fényárban úszó előcsarnok az összekapcsolódás és az együttműködés helyszíne.

 

A központi recepció felfedi és kézzelfoghatóvá teszi a két ütemben zajló fejlesztés szervesen összetartozó kulcselemeit. Ez az a hely, ahol közösség születik, teret kínálva az együttműködésnek, a közös munkának.

 

Természetes napfény ragyogja be a központi sétányt, amelyet két gyönyörűen parkosított udvar szegélyez. A dupla magasságú ablakok mögötti tér, melynek szabad ég alatti terasza egészen az udvarig nyúlik, rugalmasan alakítható: konferenciateremként, pihenőtérként és közösségi kávézóként egyaránt használható.

 

Az életstílus és munkastílus találkozása.

The gardens will encourage countless connections.

 

Designed by architects Atelier Thomas Pucher and Hungarian architects Banati + Hartvig, this striking island site conceals a nurturing core – 4,000m2 of verdant pocket parks, balconies and terraces.

 

This landscaped gardens will facilitate countless connections encouraging community at the building’s heart. Tranquil ‘hanging’ terraces festoon the upper levels of Phase Two providing unique viewpoints in to the gardens below.

 

On top of Centerpoint are concealed, private spaces for the occupiers of the upper floors. From these decked vantage points, the occupants can enjoy unparalleled views.

Egyéni kialakításának köszönhetően a kert ezer szállal kapcsolódik az épülethez és a benne dolgozókhoz.

 

Az Atelier Thomas Pucher, valamint a Bánáti + Hartvig Építésziroda által tervezett különleges épület igazi kincset rejt: zöldellő zsebparkok, erkélyek és teraszok 4000 négyzetméter összterületű együttesét.

 

A parkosított udvarok teret adnak a közösségépítéshez, fontos a szerepük abban, hogy az itt dolgozók egy közösség részének érezzék magukat. A legújabb épület felső szintjeinek nyugalmat árasztó függőteraszairól kivételes kilátás nyílik a lenti udvarokra.

 

A Centerpoint legfelső szintjén elkülönített, privát terek állnak a felső emeletek bérlői rendelkezésére, akik a kilátópontokból élvezhetik a panorámát.

Shaded gardens with tranquil settings set within the buzz of a busy business community.
Shaded gardens with tranquil settings set within the buzz of a busy business community.
Nature and nurture Nature and nurture

Hanging terraces connect the office floors to the verdant gardens below.

Modern, aspirational architecture on the exterior, original and inspiring workspace within its interior, Centerpoint is set to deliver exciting, new standards for modern offices in Budapest.

The landscaped gardens, water features, open terraces and natural daylight provide an abundance of tranquillity, peace, and harmony. No longer monoliths of steel and glass to corporate enterprise but a cathedral for the spirit and soul of its inhabitants.

Centerpoint provides a very different take on the bustling urban office environment.

Az irodai szinteket függőteraszok kötik össze a zöldellő földszinti udvarokkal.

Modern és innovatív építészeti megoldásaival, valamint egyedi és motiváló munkahelyi környezet kialakításával a Centerpoint új minőséget jelenít meg a budapesti irodapiacon.

A természetes napfény, a belső kertek, a csobogók és a nyitott teraszok
nyugalmat, békét és harmóniát sugároznak. A nagyvállalatok csupa üveg és acél monolitjai után felszabadító egy emberléptékű és emberközpontú közösségi tér.

A Centerpoint átalakítja az örökké nyüzsgő, rohanó irodai életről bennünk élő képet.

The gardens provide tranquillity, peace and harmony.

 

The Centerpoint gardens are an oasis of peace and tranquillity, a refuge from the day to day pressures of the office. The ability to retire, breath, reflect and channel one’s thoughts is a luxury afforded to few.

 

Centerpoint offers this luxury to those fortunate to work within its walls. On so many levels this business environment accommodates people. Its comprehensive natural amenities enable its occupants to nurture the mind, body and soul.

A belső kert nyugalmat, békét és harmóniát áraszt.

 

A Centerpoint zöld oázisai menedéket nyújtanak a mindennapi munkával járó stressz elől. Csak keveseknek adatik meg munkahelyükön az elvonulás, a csendes elmélyült gondolkodás luxusa.

 

A Centerpoint ezt a luxust kínálja a falai között dolgozó szerencséseknek: olyan munkahelyi környezetet, amely őket állítja a középpontba. Természetes adottságai egyaránt kényeztetik az elmét, a testet és a lelket.

People and Place Ember és Tér

Conceptually this building follows a principle that architects create spaces and people create places. However, our new world, post pandemic, is set with new challenges.

Centerpoint recognises and addresses the health and hygienic safety requirements that now concern business and their employees. Centerpoint listens and balances a healthy working environment with a happy working environment. This gravitational centre, encourages community, actively promotes relaxation, communication and collaboration.

Centerpoint will become a place with people, and their wellbeing, at its heart – a place that ensures employees will want to come to
work rather than feel they have to come to work.

Az építészek teremtik meg a formát, amelyet az emberek töltenek meg tartalommal – vallják az épület tervezői. A koronavírus-járvány utáni világ azonban mindannyiunkat új kihívások elé állít.

A Centerpoint maradéktalanul megfelel azoknak az egészségügyi és higiéniai biztonsági követelményeknek, amelyeket a vállalatok és az alkalmazottak elvárnak egy munkahelytől. A Centerpoint egyensúlyt teremt az egészséges és boldog munkahelyi környezet között. Gravitációs központként összehozza a közösséget, lehetőséget kínálva a pihenésre, a kapcsolatteremtésre és a közös munkára.

A Centerpointban az ember áll a középpontban: a munkakörnyezet minősége önmagában olyan érték, amely átalakítja a munkához és a munkahelyhez fűződő viszonyát.

Cool and calm, Centerpoint is setting new standards and providing new amenity. Stílusos és kiegyensúlyozott – A Centerpoint új minőséget teremt új szolgáltatásokkal
Centerpoint amenities include:
– Multiple entrances and receptions
– 24 hour security
– Conference facilities and meeting rooms
– Flexible workspace and breakout space
– Juice bar, café and restaurants
– Fitness facility
– ATM, post office and hairdresser
– 3,400m2 of ground floor street retail
– Over 4,000m2 of internalised gardens
– Multiple garden water features
– Expansive roof terraces on upper levels
– 500+ visitor and occupier car parking
– Electric car charging stations
– Car wash
– Bicycle storage
– Lockers, showers and changing facilities

Szolgáltatások
– Több bejárat és recepció
– 24 órás biztonsági szolgálat
– Konferenciatermek és tárgyalók
– Rugalmas munkaterület és pihenőtér
– Juice-bár, kávézók és éttermek
– Fitneszterem
– ATM, posta és fodrász
– A földszinten 3400 négyzetméteren üzletek
– Több mint 4000 négyzetméternyi belső kert
– Kerti csobogók
– Tágas tetőteraszok a felső szinteken
– 500+ parkoló bérlőknek és látogatóknak
– Elektromosautó-töltőállomások
– Autómosó
– Kerékpártárolók
– Zárható szekrények, zuhanyzók és öltözők