Iroda

Centerpoint Budapest – Új sztenderd a közép-európai irodaház fejlesztésben. Középpontban a fenntarthatóság, energiahatékonyság és az élhetőség.
Centerpoint Budapest – Már a bejáratok tükrözik az irodaház belső filozófiáját és zöld gondolkodásmódját.

Ismerje meg az irodaházat!

A Centerpoint különleges hangulatával és emberléptékű megoldásaival kimagasló minőséget képvisel a fővárosi irodapiacon.

Az épületbe lépve magával ragad a közösségi terek és recepciók kialakítása és eleganciája. A felhasznált anyagok minősége a bérlőink elégedettségét szolgálja. A recepciók feletti látványos zöld mennyezetkialakítás együtt él az épületet körülvevő parkosított kertek hangulatával.

A bejáratok és a közösségi terek markánsak és karakteresek. Már a Petneházy utcáról megközelíthető recepcióról és kávézóból élvezhetjük az épület körül kialakított belső kertek és medencék megnyugtató látványát. A főbejárat és a belső közösségi tér ugyanazzal az igényességgel készült, mint az irodaépület többi része, és rálátást nyújt a belső kertre, ahová már csak az itt dolgozók léphetnek be.

A Centerpoint különleges hangulata és közösségtámogató energiája az épület minden részében érzékelhető.

Tudjon meg többet, és ismerje meg a Centerpoint Önre váró lehetőségeit!

Érdeklődöm

Közösségi terek vonzása

Centerpoint Budapest – Több recepcióval és kényelmes közösségi terekkel és élhető környezettel.
Centerpoint Budapest – A víz és a fény határozza meg az irodaház alaphangulatát

Ahol a fény és a tér találkozik

A központi recepció szemléletesen prezentálja a Centerpoint különleges értékeit: a természettel összhangban lévő irodaházat, amely tökéletes helyszín a közös munkára és az együttműködésre. A fényárban úszó előcsarnok nemcsak ideális környezet a feltöltődésre és a várakozásra, de tökéletes helyszín a kisebb megbeszélések, találkozók lebonyolítására is.

Az irodaközpont belső közösségi tereit a természetes napfény és a parkosított kert látványa határozza meg. A teljes magasságban üvegezett ablakok mögött feltáruló parkosított kert és a rugalmasan alakítható terasz konferencia-helyszínként, pihenőtérként és közösségi kávézóként is kiválóan funkcionál.

Centerpoint Budapest – Jól átlátható, modern és élhető munkakörnyezet

Pihenés és feltöltődés

Az Atelier Thomas Pucher, valamint a Bánáti + Hartvig Építésziroda tervei alapján készült különleges épületegyüttesben a zöldellő belső kertek, az erkélyek és teraszok összesen 4,000 négyzetméternyi közösségi kertet és teret alkotnak. Az épület egyedi kialakításának köszönhetően az itt dolgozók szinte karnyújtásnyira vannak a természettől.

Az épület és közös terei nemcsak a munka közbeni pihenést, kikapcsolódást biztosítják, de fontos a szerepük a közösség formálásában is.

Az új épületszárny emeleti szintjein lévő függőteraszokról remek kilátás nyílik a belső kertekre, a legfelső szinten található privát kilátópontokból pedig a város lenyűgöző panorámáját élvezhetjük.

Centerpoint Budapest – Ahol nem csak dolgozni, de élni is élmény

Természet és gondoskodás

A Centerpoint kialakításának elsődleges mércéje az ember. A modern építészeti megoldások és a munkakörnyezet minden eleme az itt dolgozók igényeit szolgálja. Az irodaház belső kialakításánál és a környező utcákhoz kapcsolódó tereinél is kellemes, inspiratív környezetet alkottunk, amely kiemelkedő minőséget képvisel a fővárosi irodapiacon.

Az irodaszinteken függőteraszok, míg a földszinten kertek szolgálják a pihenést és kikapcsolódást. A természetes napfény, a belső parkosított kertek, a kerti medencék és a nyitott teraszok nyugalmat, békét és harmóniát árasztanak. Az emberléptékű és emberközpontú közösségi terek és irodai megoldások önmagukban is élményt kínálnak bérlőink számára.

Centerpoint Budapest – A kertek és természetes fény újszerű munkakörnyezetet teremt, ahol az ember és az életminőség áll a középpontban.

Zöld közösségi kertek

A Centerpoint működésében fontos szerepet töltenek be a zöld oázisokként funkcionáló kert, amelyek lehetőséget ad akár a nyugodt kikapcsolódásra, akár a csendes és elmélyült gondolkodásra.

A Centerpoint megalkotásakor kiemelten fontos szempontot képvisel a bérlőket középpontba állító természeti környezet, ami nemcsak hatékony munkára ösztönöz, de a mindennapos testi-lelki megújulásukat is támogatja.

Centerpoint Budapest – Víz és levegő adja meg az újszerű és élhető irodai környezet alapjait

Ember és tér

Az építészek formát teremtenek, melyet az azt használó emberek töltenek meg valódi tartalommal. A Centerpointban célunk, hogy közösséget alkossunk, lehetőséget kínálva a pihenésre, a kapcsolatteremtésre és a közös munkára. Nálunk az ember áll a középpontban. Úgy gondoljuk, hogy a munkakörnyezet minősége önmagában olyan érték, amely átalakíthatja a munkához és a munkahelyhez fűződő viszonyukat.

A gazdasági és társadalmi kihívások az irodaépületek működésére is hatással vannak, ezért ezeket a Centerpointban is figyelembe veszünk. Az épületegyüttes a folyamatos modernizálás és fejlesztések eredményeként maradéktalanul megfelel azoknak az egészségügyi, higiéniai és biztonsági követelményeknek, amelyeket a modern vállalatok és munkatársaik ma már joggal elvárnak egy korszerű munkahelytől.

A Centerpoint a kellemes és élhető munkakörnyezet mellett maximális biztonságot is kínál az itt dolgozóknak.

Centerpoint Budapest - Centerpoint Budapest - Bérlőink a tehetségek és a hatékony munkaerő megtartása érdekében választják a is innovatív munkakörnyezetet és az épület prémium szolgáltatásait.
Centerpoint Budapest – A lélek mellett az itt dolgozók fizikai igényeire is gondolt az irodaház fejlesztője a kávézók, éttermek és fitnesz-központ kialakításával.

Szolgáltatásaink

A Centerpoint minőségi szolgáltatásai:

 • Több bejárat és recepció
 • 24 órás biztonsági szolgálat
 • Konferenciatermek és tárgyalók
 • Rugalmas munkaterület és közösségi terek
 • Juice-bár, kávézók és éttermek
 • Fitneszterem
 • ATM, posta és fodrász
 • Földszinten üzletek 3400 négyzetméteren
 • Több mint 4000 négyzetméternyi belső kert
 • Kerti csobogók, medencék
 • Tágas tetőteraszok a felső szinteken
 • 500+ parkoló bérlőknek és látogatóknak
 • Elektromosautó-töltőállomások
 • Autómosó
 • Kerékpártárolók
 • Zárható szekrények, zuhanyzók és öltözők

"*" a kötelező mezőket jelöli

TUDJON MEG TÖBBET!

Töltse ki az űrlapot, és kollégáink hamarosan megkeresik, hogy részletes tájékoztatást adjanak a Centerpoint Irodaházban Önre váró lehetőségekről.